Wednesday, May 26, 2010

lagi..lagi pensil roll....:)

salam semua....lama gak ye saya tak update....huhuhu....tkpe la...ni ada lagi pensil roll yg dah siap....kali ni guna velcro sebagai pelekat...lebih mudah...saiz masih sama - 12.5"x8"

ada 2 jenis
1- ada 12 ruang untuk pensil kaler @ sebagainya
2- ada 4 ruang untuk pensil & 5 ruang pelbagai saiz...sesuai untuk letak pemadam,pembaris,gunting dan sebagainya

harga masih sama - rm10/unit tk termasuk pos
poslaju -rm6 (berat kurang 500g)

sesiapa yang berminat boleh email @ inbox FB sy bersama kod barangan,kuantiti & alamat...barang akan dihantar setelah bayaran dibuat....


PCR009


PCR010


PCR011


PCR012


PCR013


PCR014

10 comments:

lia said...

cantiknya..suka tgk jahitan awk..kemas sgt

ainiayu said...

thanks lia....:)...sy pn masih belajar & belajar lagi....

touyakaruma said...

gambar tengkorak takder ke ?

ainiayu said...

gambo tengkorak tkde g wat masa ni...ganas le pulok ye....:)

::Mamalyna:: said...

wah...cantik2...kreatif sungguh!

ainiayu said...

thanks mamalyna...:)

fiq said...

kalau pensil case roll ni yg utk student universiti ada x? yg bleh letak kalkulator nyer.

ainiayu said...

klu nk letak kalkulator rasanya tk leh la nk gulung..tp klu lipat cam wallet @ purse tu leh la....klu awak betul nak...emailkan saiz kalkulator awak....nnt sy cuba buat...:)

TiniHani said...

suka sangat tgk yg warna hitam tu.. sesuai sgt utk boboy

ainiayu said...

thanks tini...sudi gak jenguk sini ye....hehehe....