Thursday, March 3, 2011

pindah

As salam semua.....lamanya sy menyepi....bukan nak mengundur diri tp kesibukkan sehari2 membataskan segalanya...

sebenarnya bg yg belum tahu saya telah berpindah ke Tenom sabah....dah 3 minggu....alhamdulillah semua ok cuma barang belum sampai...buat masa ni saya tk dapat online selalu sebab line tk berapa ok...kalau sesiapa yg ada pertanyaan boleh add saya kat FB....tinggalkan pesanan @ pertanyaan kat inbox saya ye....insyaallah saya akan jawab secepat mungkin....



kediaman baru di Tenom

6 comments:

SCLover said...

aini...jauh nyer... masa dekat semenyih pun tak sempat nak berjumpa @ kenal ...dah pindah lagi jauh...

DeLLa said...

wahh..cantiknya rumah...lps ni jrg la balik sg siput yek?

ainiayu said...

insyaallah....ada jodoh nnt kita jumpa...:)

Yati said...

Jauhnya ainiayu pindah. Selamat mengemas! :)

ainiayu said...

della...nampak gayanya camtu la...mungkin raya @ cuti skolah je la blk kpg...:)

ainiayu said...

yati...apa nk buat...dh keje camtu...hehehe...kumpul tenaga nk mengemas ni....hehehe....:)