Friday, October 2, 2009

hadiah dr Sri lanka

lamanya saya tak update blog ni....bosan kan?...selain dari mood raya yang belum reda...line internet pn sangkut2...tak tahulah apsal....

cite raya???.....malas nk cite sbb raya tahun ni tk best langsung....cite sikit je la ye....raya tahun ni saya balik kampung kt perak...yg tu best la....tp yg tk best sbb saya & anak2 diserang cirit birit & muntah2....tk dapat beraya ke mana2 pn walaupun ke rumah jiran...sedey tau....baju raya pn tk pakai....simpan utk open house @ raya haji nnt...nk makan sedap2 pn tk boleh....semua makanan sedap2 tu tak mampu membuka selera...klu makan pn semua keluar balik...tak pe lah...mungkin itu dugaan untuk raya tahun ni....sabo je la....ada org lain yg lbh teruk kan??? so tak kisah sgt....
gambo raye????....mana ada klu dah tersadai atas katil & asyik berulang ke toilet.....huhuhu....
ok...tutup bab raya....nnt klu ada cite raya edisi open house kita cite lain lak....

balik dari kampung ari tu saya terima bungkusan dari kedah....tapi barang tu dari Sri Lanka...hadiah contest gambo kelakar.....Thanks ye anis....seronok sangat....saya dapat teh,keychain & t-shirt....suka sangat dengan bekas teh tu....sangat cantik....


tinggal teh & keychain je...t-shirt dah selamat dipakai oleh anak dara saya....

8 comments:

Wan Anis Sorfina said...

ye ke.. kesian.. abes tu skrg ok tak lagi?

bekas teh tu lawa lahhhh ~

tahniah!

Gaban said...

Alahai kesiannyer...sabo bebyk..kitaorg pulak sepjg bulan puasa sehinggalah raya 1 rumah demam teruk, batuk, selesema serupa itu H1N1 tp bukan lah...yang kesian anak sy yg baru 1 thn tu, paling teruk demam, hari raya pertama pun msh follow up di specialist clinic, akhirnya sy bw juga la pg klinik govt..bagi antibiotik barulah sembuh, tu yg baru dtg mood menjahitnya...tak pe kak, tgu betul2 dh baik semua insyaAllah datanglah mood menjahit tu...

ainiayu said...

sekarang dh ok....baru nk cover balik apa yg tak sempat mkn masa raya...so sape yg wat open house tu jemput le ye...hehehe....

ainiayu said...

laa...siannya gaban...patut la sepanjang bulan puasa dulu gaban senyap je....dugaan.....

sweetwannur said...

salam kak aini...harap2 kak aini n family dah shat spnuhnya..aritu sy n anak demam2 jugak tp alhamdulillah, raya petama tu dh sht cam biasa..bolehlah p jln2..huhuhu...

ainiayu said...

salam wannur...alhamdulillah..penyakit masa raya dh ok..sekarang tekak lak tk selesa...cam nk batuk je...huhuhu....

aNiS tHe BumbleBee said...

siannye akak...anis pun raya xbest gak tahun ni kak..sob!sob!nasib baik balik cuti kt msia lama.skang akak& family dah okey ke?sori ye kak,henpon anis speckybee yg pakai.kekadang tu xdpt balas msg akak.kejap2 org sri lanka call.haishh..tensi tensi org sri lanka ni.hik hik!malu la pulak akak letak gambar adiah yg xseberapa tu.

ainiayu said...

tk pe la anis..dugaan semua tu...skang ni akak sakit tekak lak...nk wat camner...pasal hadiah tu ok ape....apa nk dimalukan...best tau hadiah tu....