Tuesday, October 6, 2009

jamuan raye

oleh kerana kita masih dalam bulan syawal, maka cerita pn tentulah tak lari dari topik raye....kat bawah ni antara gambo2 sekitar majlis jamuan hari raya Sime Darby Plantation zon Selangor yang diadakan di Sime Darby Academy, Pulau Carey...best sebab banyak pilihan makanan.....ye lah...makcik ni kan tak dapat raya ari tu....bila tengok macam2 juadah yang ada tentulah semua nak rasa...ye tak???....tapi tak pe...makcik ni leh kontrol lagi....heheh...


makcik tengah usyar gerai....tak tau mana nak mula dulu.....


anak dare ku yang baru nak bergaya dengan baju raya....maklum la....ari tu tk dapat pakai.....


sedap gak suara engineer kilang sawit nih....


bestnya bebudak dapat duit raya.....duit raye disampaikan oleh Tuan Hj Helmi...Head of Plantation Upstream....(dia ni le yang datang melawat umah makcik minggu lepas....bukan ziarah raye ye...dia buat lawatan untuk penilaian prestasi estate & kerja hubby...gigil makcik masa dia datang umah....kalau pas ni saya ada buat entry pasal transfer maknanya lulus le tu...doakan ye....heheh...)

2 comments:

Naniey said...

kn cirit birit erk kakk raya..takpe..taun dpn de ag..InyaAllah

ainiayu said...

tak yah tunggu taun depan....skang pn leh raye....kikiki....