Thursday, March 18, 2010

apakah kisah selanjutnya???

dah lama tak buat applique....cuba buat balik.....hehehe....nampaknya kena asah balik skill....

paten ni diambil dari buku sunbonnet sue and world....dah lama saya simpan buku ni....ada macam-macam rupa sunbonnet sue.....cuma kalau dapat kat budak2 abih la jadi buku mewarna....hehehe



ni la bukunya....



antara imej sunbonnet sue yg ada.....





apalah kesudahan kisah budak-budak ni ye?...kita tunggu je la....harap dapat disiapkan secepat mungkin....heheheh....sekarang ni pun tengah pening nak pilih warna kain yang sesuai untuk border....ada cadangan???.....

8 comments:

Diesha said...

adoi cantiknya....boleh juga masuk frame kan...sure lawa.huhu.....tak sabar nak tunggu kesudahannya.. :)

umi_e said...

Salam... cantik! Cadangan: boerder warna hijau atau merah ;)

* malang saya tidak bernakal dalam jahit menjahit... kalau tak nak l;ah juga mencubanya ;)

Gee said...

teringinnyeee...nak wat gak. Ntah bila. Bila tengok nko nyee ni, dengki lah plak. CUTE!! cepat le, aku nak tengok apa ke sudahnye.

ainiayu said...

sha...akk tgh penin nk pilih kain utk border...abih sume kain yg ade akk punggah...hahaha...sabo je la....:P

umi_e...thanks sbb bg cadangan...nnt saya cuba....:)

gdot...hahaha...hg wat la sama...buku yg ada tu jgn jd pekasam lak....:P

Wan Anis Sorfina said...

dulu, mak wan suka lukis sunbonnet ni dgn sejenis fabric paint, dia pernah lukis dkt sarung bantal ..

comei ahhh, tak sabar tunggu nxt episod.. huhu! love tissss~

xoxo
wan

ainiayu said...

wahhh...terrer la mak wan....ada lg tk bende tu...klu ada tayang la kt blog.....

Neena said...

Tahniah, dpt buat applique sue bonet, kak ada beli buku tu juga tp belum kesampaian lagi nak buat...mudahan satu hari dpt buat jugak. Cntik ya pa yg awak buat...teruskan....good

ainiayu said...

thanks kak....jom la buat...bukan susah pn....:))