Saturday, May 5, 2012

as salam pembuka kata.....

aduhaiii....lamanya la umah saya ni dibiarkan sunyi....terima kasih kepada yg menjengah walaupun tkde cerita baru....alkisahnya sejak saya mabuk darat ari tu mmg takde mood langsung nak update blog ni...selalu tu bersiaran dr fb je...sayang kt umah ni...insyaAllah lepas ni sy cuba curi2 masa update apa yang patut...(macam le bz bebeno ye...) nak mula dr mana ye?...mmm...jom layan penyebab utama kenapa sy tk menjengah ke umah ni dulu....jangan lepas ni dok masukkan cite dia je sudah la....hehehe....
sedat tk sedar dah 3 bulan usia putera kesayangan saya ni....Muhammad Arman Hariz...........:-)

4 comments:

Apok MikiSeneeyah said...

tahniah Aini dpt baby baru ;-)

ainiayu said...

terima kasih...:-)

MamaDaniel said...

kejap je masa... tak lama lagi nak cucuk 6 bulan dah... :D

ainiayu said...

tu la...alahai...rindunya masa2 ni nnt...