Monday, June 22, 2009

fabric

haaa...inilah keje saya hari sabtu lepas...masuk kedai kain...pantang sungguh....mesti nak beli....nak buat apa ye dengan kain-kain ni....tungguuu....yang saya tahu bukan buat tote bag...hehehe...itu keje orang lain...

adakah sesiapa yang berminat dengan kain-kain ni? bagilah tahu saya sebab kedai jual kain ni dekat je dengan rumah saya...saya dengan senang hati akan membelikannya...ada banyak lagi corak menarik...kalau nak..email saya ye...

untuk pengetahuan semua,kain ini adalah dari jenis heavy cotton yang sesuai di buat tote bag,book cover dan macam-macam lagilah....

10 comments:

sweetwannur said...

cantiknye kain2 ni...tingin nk beli..tp tadak mesin jait lagi...1 meter bape?

ainiayu said...

tu la..sy pn rambang mata masa kt kedai. klu ikut ati nk beli semua corak..tp apakan daya...harga RM17/m.lebar kain 60".

Wan Anis Sorfina said...

nk buat apa kengkain byk2 nehhh? projek bru ya?

ainiayu said...

tunggu je la apa hasil yg kuar nnt...byk idea tp tatau mana nk wat dulu....hehehe...nk tlg ke?

Naniey said...

hohoh...akk utang tag yer..heheh...shoutbox akk mn?pueh nani cr

ainiayu said...

ehh!tk de ke?nnt akak cek blk.akak bukak ok je...apehal lak nih...huhuhu

sweetwannur said...

wahhh.ade project rahsia gituu..nnti jgn lupa tyg..x sbr nak nengok ..

ainiayu said...

tk de rahsia beso pn...saje kecoh..hehehe..tk leh start lg...ade keje lain kena wat dulu...huhuhu...

Wan Anis Sorfina said...

tlg tgk je laaaa ~ cheq mana ada mesin jait ~ hu3

ainiayu said...

tu la...beli la satu yg simple je..jgn beli yg cam stapler tu dh le...hehe...wan pandai jait tgn kan...guna tgn pn boleh..hehehe