Monday, June 15, 2009

logo rukun tetangga

logo rukun tetangga ni ditempah oleh seorang kawan. Alhamdulillah jadi juga...

6 comments:

afizaz93 said...

aini,
tulisan logo tu aini guna speed brp? 400psm ke?

ainiayu said...

klu sulam huruf saya biasa guna speed 400 sbb klu guna speed laju nnt tk cantik & benang senang putus

afizaz93 said...

a'aa tu la kan...bopa aini caj 1 logo tu? lmbt dak nak sulam tu? lbh krg cam kak sulam rimau ja...uhuuu...

ainiayu said...

saya cas dlm rm30 klu logo cam tu. tgk logo gak sbb kalau logo yg senang murah la skit dan klu logo yg byk kaler atau yg detail sgt mungkin mahal la. saya buat pun tgk logo gak kak.klu detail sgt sy try dulu..klu jadi baru saya jual.
logo rt tu lama gak nk sulam sbb dia ada background.rasanya dalam 40minit lebih.jenuh la nk buat kalau byk...heheh

DiahRothman said...

Aini, kena ajar KDee buat design. Kalau dah pandai cam ni bolih buka kedai.... kemas dan cantik.

ainiayu said...

thanks k.Dee tp saya tk le pandai sgt..klu design yg simple tu blh le..k.Dee dh beli software sulam ke?kalau nk ajar sikit2 tu blh le sbb saya pn tk penah pegi kelas belajar software.harap belajar sendiri & try & error je.kalau nk belajar software kena kumpul modal dulu.