Thursday, August 6, 2009

baju kurung

lamanya saya tak buat entry baru....dah berabuk rumah saya ni....bukan apa...sibuk sikit minggu ni...tambah lagi saya dan anak-anak dijangkiti batuk & demam...akibat cuaca barangkali...menjahit pun tersangkut-sangkut....alhamdulillah...sempat jugak saya menyiapkan sulaman baju-baju orang ni....baju sendiri?????....belum cari lagi....hehehe....biasa la kan...selalunya saya beli yang siap je...
sebenarnya bukan saya yang jahit baju2 ni...saya cuma sulam je...bab buat baju ni saya agak slow skit...tak tau apsal....tak berapa minat...kalau nak suruh sulam...anytime...insyaallah saya buat....





tuan punya baju minta design sulam yang simple je....so....inilah hasilnya...sulaman dibahagian tangan & kaki baju serta sulam ringkas pada jahitan sambungan...kalau dulu2 org sulam bunga padi...




saya harap dia berpuashati dengan sulaman ni....

6 comments:

Naniey said...

cantik warna purple tu kak..heheh

ainiayu said...

thanks nani....

Yati said...

pandai ainiayu sulam. sangat cantik!

Wan Anis Sorfina said...

ya saya juga (tumpang) berpuas hati.. hehe.. kui3

byk amik tempahan?

ainiayu said...

thanks yati...tp bukan sy yg sulam..mesin yg sulam..hehehe...klu la saya pandai sulam cam tu, tk payah le sy beli mesin mahal2 tu huhuhu...

ainiayu said...

kikiki...wan,tempahan tu ada la skit2..bukan rajin sgt pn...hehehe...