Monday, September 14, 2009

sulaman baju kurung

inilah antara baju yang telah saya jahit & sulam minggu lepas....tuan punya baju minta saya sulam bahagian leher,lengan & bawah baju....amacam.... ok tak?


sulaman bahagian leher


sulaman bahagian lengan & bawah baju


closeup corak


tuan punya baju minta saya sulam warna ni....tk berapa menyerlah corak sulaman....

13 comments:

Pedro Garcia Millan said...

THAT LOOKS LIKE SOME GOOD, CLEAN PAKISTANI STUFF!

NOW READ THIS:

ALERTA!

La estafa automotriz mas grande en el territorio Mexicano…

Para MAS informacion pinche:

http://pedromillan.blogspot.com/

Gracias

ainiayu said...

thank you pedro....

Wan Anis Sorfina said...

cantek.. mcm signature wan plak skali tengokkkk.. ngeee ~

ainiayu said...

tu la wan...dr hari tu akak bgthu...corak tu sama ada makna tau...hehehe....

Wan Anis Sorfina said...

o ya ka? lupa dah aihhh.. haha.. cantek2! pandai akak modified..!

ainiayu said...

haha..wan...mana de akak modified....design tu dah memang lagu tu...akak sulam je...heheh...

Jess said...

very nice!

berapa harga utk sulaman mcm ini?

ainiayu said...

thanks jess...klu nk tahu email ye...

era n aje said...

pandainya menjahit n sulam. Bila la.. era nak sampai seru menjahit ni.

era n aje said...

pandainya menjahit n sulam. Bila la.. era nak sampai seru menjahit ni.

ainiayu said...

ala era....kalau minat...teruskan je..tk rugi pn....

|| syazwaniadnan || said...

wah, cantiknya..
sulaman dia nampak 'hidup'..
wani suka sulam yang simple2 mcm ni.
tak serabut bila pakai. org yang tengok pun tak serabut =]
mmg kemas la ;)

berapa akk charge kalau mcm ni ye?

ainiayu said...

klu nk tahu email akak ye....anyway,thanks sbb sudi jenguk....