Monday, July 12, 2010

floria putrajaya 2010

salam semua.....

lama betul blog ni sepi.....nk buat camner....dilanda kemalasan yang teramat(malas hapdet blog je....yg lain rajin...:P).....

ujung minggu lepas ada event menarik kat putrajaya....sesiapa yang minat bunga-bungaan & lanskap boleh la pegi....best...

dah lama sangat tinggalkan dunia lanskap ni...dah lebih 10 tahun....kalau dulu senang je nak ingat nama pokok....sekarang ni...bukan lupa langsung tapi kena amik masa nak recall memori...hehehe.....sekurang-kurangnya tau le otak ni tak berkarat lg walaupun duk umah je...rindunya kt nama2 saintifik pokok....hahahaha....boleh gitu???.....sebenarnya rindu kat kengkawan. Tak nampak pulak muka diaorang kat floria ni ataupun saya yg dah tak cam muka kengkawan sendiri....maklumla....banyak yang dah berubah.....:P

ok la....jom la layan gambo....:)















p/s: jgn suruh saya design lanskap lagi sbb dh tentu lingkup....hahaha....lama umah sendiri pn ada axonopus compressus je...:P

5 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

uiiiii...lawanyaaa bunga2 tu...mesti encik fuad suka nih.(pasai dia feminin,anis maskulin.waahhaha!)

ainiayu said...

fuad suka bunga?????..kemusykilan telah berlaku disini...hahahaha...apekah????ooohhhh tidak...takkan dia mat bunga....huahuahua....akk pegi utk mengenang kembali zaman kegemilangan akk dulu....:P

nzsweetdesign said...

Cantik gambar....clear sesangat....

TWEETY BERT said...

lawa giler gamba....!!!

ainiayu said...

thanks bert & k/nor...:)