Friday, May 1, 2009

koleksi mesin jahit



mesin jahit pertama....byk benda aku jait guna mesin ni.....tk penah meragam pun. byk jasa dia tp aku dh jual sbb nk upgrade...


ni
mesin mc300e....best sbb aku dpt jana income hasil dr mesin ni.... senang & tk byk ragam...




ni buah hati terbaru...mc6500p ... best tahap gaban...so far so good almaklumlah benda baru....

9 comments:

Jess said...

Hi Ainiayu,
saya plan nak beli satu embroidery machine. Tapi harganya mahal jugak ya.

berapakah best price yang you bayar with mc300e & mc3500p? i nak compare price betul2 sebelum bayar...hehehe...

ainiayu said...

mc300e=rm5999 mesin ni hanya untuk sulaman
mc6500p=rm5599 mesin jahit yg mempunyai lebih dr 100 pilihan corak &4 jenis huruf
boleh sy tahu awak tinggal di mana supaya senang sy cadangkan lokasi terdekat yg blh awak pergi utk melihat mesin.

Jess said...

Hi,
Saya tinggal kat Melaka....
thanks for your info ya!

ainiayu said...

jess... u boleh pergi ke Pusat Latihan Kraftangan Epal di Melaka.alamatnya :-
Tingkat 3,Wisma Datuk Haji Mohd,
116-C, Jalan Hang Tuah,Melaka

No tel:- 062881131 @ 06 2861131

di sana u boleh dapat info lebih lanjut tentang & tengok demo mesin
Kalau u jadi beli please beritahu mereka no id epal saya ye-DS0014860
thank you very much

Jess said...

Thank you, will go one day....

GABAN said...

Salam Ainiayu,

Berkenan sy dgn mc6500p tu...kat Sarawak blum ada lagi dealernya??

ainiayu said...

gaban..mc6500p tu mesin epal gak...dia bukan mcm mesin mc300e @mc350...dia lbh krg macam 2049 cuma lebih baik lagi...klu nh tahu info lanjut ttg mc6500 ni cuba pergi web site janome & cari mc6500p. awak blh download brochure dia..
anyway cute le kartun kucing kt blog awak....minat...

DeLLa said...

salam kak...kalo nk berjinak2 buat quilt & sulam mesin ape yg ok utk beginner?

ainiayu said...

as salam della....klu nk buat quilt mesin biasa pn blh yg penting kita tahu teknik yg betul...klu nk sulam ada mesin otomatik yg mcm akk guna tu...klu nk beli mesin yg leh jahit & sulam mahal la....cuba survey dulu...klu nk cite panjang della leh tanya kt inbox fb akk ye...akk skang payah skit nk bukak blog...line kt sini selalu sangkut....