Saturday, May 23, 2009

logo

sulaman logo pada t-shirt...dibuat untuk bapa saudara...nak sangat dia logo sime ni...tak pelah ..buat aje..benda dah ada...tk sampai 20minit...siap...

kalau ada sesiapa yang nak tempah logo boleh emailkan logo pada saya....saya akan cuba buat sample dulu...kalau jadi dan berpuashati baru proceed...ok....


5 comments:

GABAN said...

Salam,

wahh cantiknya, kalau nak buat logo2 mcm ni, mesin mana satu you gunakan...berapa heganya, tgh fikir2 nk bli ni...

ainiayu said...

thanks gaban...saya guna mesin mc300e janome. mesin mc350& mc11000pn blh wat logo..harga mesin mc300e rm5999,harga mc350 rm10k lengkap dgn pakej home based bisnes,mesin mc11000 = rm18000...klu berkenan beli je..tk rugi..
saya cadangkan klu nk baik beli sekali dgn software supaya kita blh cipta design sendiri & buat logo...software = rm5999

Anasfadilah said...

wah!best la ada jenome...heheh..keep up the good work k :)

GABAN said...

mak oiii hega...menarik!!!
tak pe la pelan2 kumpul duit dulu, lama lagi nak kaya ni..hehehe

ainiayu said...

thanks anas..sy dpt full support dr hubby...tu yg leh wat mcm2..
wat gaban lak..sabar ye...kumpul jgn tk kumpul...mana tau tiba2 kaya lak nnt..he..he..